Detta är inte bara en glutenfri lasagne fylld med proteiner, det är också världens snabbast lasagne. Den tar mindre än halva tiden att tillaga jämfört med vanlig lasagne och är betydligt nyttigare och väldigt mycket färre kalorier. Jag gör den ofta som matlådemat, funkar kanon att värma. Ät den tillsammans med en god sallad.
Recept:
- 500g nötfärs
- 1-2 pkt krossade tomater med basilika
- sojaplattor
- 1-2 lökar
- 1 vitlöksklyfta
- Kryddor efter tycke och smak
- 1/2 dl riven 10% ost
Skala och hacka 1-2 lökar, stek dem i lite smör. Tillsätt 500 g nötfärs. Krydda med kryddor du gillar 😊. Pressa i vitlök om du gillar et. Tillsätt 1-2 paket krossade tomater med basilika.Varva sen sojaplattorna med köttfärsen. Se till att avsluta med köttfärs, riv över ost. Tillaga i 10-15 min i 225 grader eller tills osten fått lite färg.
Smaklig spis
Louise