fbpx

Vi nyper oss i armen och tittar med glädje och tacksamhet tillbaka på den gånga helgen då vi fick äran att välkomna 32 underbara kvinnor i Åkullas bokskogar. Ni vet när allt blir så där magiskt och man får bästa tänkbara vädret, träningsglädjen bubblar, energin i gruppen blomstrar, yogasalen fylls av magi, föreläsninagrna inspirerar och doppet i sjön svalkar perfekt efter bastubad i solnedgången. Vi kunde inte önskat mer än allt detta och det berodde såklart på att alla verkligen gjorde sitt yttersta. Tack tack tack för den BOOST vi tillsammans skapade.

Här kommer en liten summering av hela helgen i både text och bild!

På lördag morgon samlade vi alla på Åkulla Outdoor Center för en kort presentation och mellanmål innan vi begav oss till vandringen av de fem topparna vid Hiaklitten. Bokskogarna bjöd på bästa möjliga upplevelsen och vi tog oss runt på ca 2 timmar med lite olika stopp längs vägen. Där efter blev det lunch på Åkulla Outdoor Center med efterföljande föreläsning med Louise, ”HERMONY-Kvinnans hormoner genom livet- Kosten och livsstilen som underlättar” . Efter mellanmålet var det dags för helgens första träningspass i utegymmet. Det blev en fartfylld timme som både innehöll styrketräning, kroppsviktsövningar och intervaller (gå/jogga/spring).
För ett gäng blev det både bad och bastu och för andra blev det en stunds vila på rummet.
Senare på kvällen samlades vi för det årliga aftertraining-minglet med bubbel och babbel och en och en annan knäböj…ja ni som varit med förstår precis vad vi pratar om när vi säger Sally!
Till middag serverades det sen vildsvin med smak av skogen och rostad krossad potatis toppad med
eldost och frasig grönkål. Alla somnade tidigt både mätta, trötta och väldigt lyckliga.

Dagen därpå vaknade vi runt 07.00 för att promenera runt sjön och möta soluppgången i yogasalen. Sara bjöd på mjuk yinyoga med en utsikt över Yasjön. Frukosten smakade extra gott efter morgonens aktiviteter. Under söndagen delade vi upp gruppen i två delar och det bjöds då på en föreläsning med Annica, “Det är inte hur man har det, utan hur man tar det” samt ännu mer yoga med Sara. Den här gången blev fokus på lymfsystemet och andningsövningar. Efter lunch blev det skiftbyte och där efter tränade alla finalpasset tillsammans två och två. Efter många kramar, nya insikter och härligt avslut checkade vi ut från Åkulla.
STORT TACK säger vi till både personal, deltagare och sponsorer som gjorde den här helgen möjlig.
På återseende…

Sara, Louise och Annica!